Curs Valutar BNR

Actualizare Revisal COR

Actualizare COR (2010)

 

05.02.2010

Actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic
Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor un patch de actualizare a versiunii curente (v2.0.6) a aplicaţiei ReviSal, prin intermediul căruia se actualizează nomenclatorul Clasificării Ocupaţiilor din România, conform versiunii publicate în luna ianuarie 2010 pe site-ul Ministerului Muncii Familiei şi Protecţiei Sociale.
Pentru corecta instalare a patch-ului şi utilizarea corespunzătoare a aplicaţiei Revisal actualizate, se recomandă parcurgerea în prealabil a ghidului de instalare şi utilizare.

- Patch ReviSal.KB.206.005 (pentru Windows XP / 2000 / 98) (Descarca …)

- Ghid de instalare şi utilizare (format .pdf – Adobe Reader)     (Descarca …)


Angajatorii care utilizează aplicaţii informatice proprii trebuie să respecte specificaţiile actualizate privind structura şi formatul de fişier care trebuie transmis la inspectoratul teritorial de muncă. Implementarea versiunii actualizate a nomenclatorului COR nu afectează principiile de generare a fişierului care trebuie transmis, ci doar adaugă o regulă de identificare a noilor coduri de ocupaţii, astfel încât să poată fi corect identificate la preluare. Documentaţia, revizuită şi completată ca urmare a actualizării nomenclatorului COR, poate fi descărcată prin accesarea legăturii:

Formatul de fişier şi Structura de fişier actualizate (format .pdf – Adobe Reader)

7 comments to Actualizare Revisal COR

 • Buna ziua. Daca legal am muncit pina in anul 1994 in regim de 10-12 ore platite integral fara sa imi acorde libere cum pot justifica la fortele de munca la pensionare diferenta de ore lucrate Multumesc

 • gore popescu

  sper din suflet sa va sesizati din acest comentariu.
  va rog sa faceti un control la firma de paza signovince.sa,sa vedeti cum oamenii care fac de paza in cariera rosia si nu numai lucreza la 24 de ore cu 24 ore liber iar la sfirsit de luna le iasa cite 240 ore sau chiar mai mult,iar in posturi au programari fara semnatura si stampila firmei,probabil ca sa nu faca oamenii copii pe care sa le foloseasca ca sa arate cit sunt de hoti sefii lor.si prin posturile din rovinari aceeasi chestiune si tind sa cred ca prin toate orasele in care isi desfasoara activitatea firma respectiva,iar salariu pe luna ianuarie l-au dat doar jumatate.este legal asa ceva?
  va multumesc!

 • manu eduard

  Stimate Domnule Director,

  Zilele trecute am fost martor la o situatie care poate genera proble serioase legate de munca si sanatate.
  Am fost cu un nepot al meu la o Sc Gen dintr-o comuna de sub munte, aici nu mica mi-a fost mirarea cum o doamna tinerica opera o centrala termica .
  Fiind un cunoscator am intrbat-o cate ceva legat de locul ei de munca si cum trebuie sa opererze cu centrala, nu a stiut sa mi raspunda la lucruri elementare, am mai intrebat-o daca are o calificare aceasta mi-a spus ca ea este femeie de serviciu cu jumatate de norma si ca jumatate o obtine ca centralista , dar nu este autorizata si ca nu a facut nici un curs in domeniu numai ce au instruit-o cei care au montat centrala.
  In mintea mea a ramas acasta imagine si cred ca dvs ar trebui sa aveti in vedere aceste situatii ca pe langa aceste centrale sunt copii nevinovati si ca lipsa cunostintelor legate de manipularea centralelor poate duce la catastrofe.
  nu vreau sa dau nume de sc sau de persoane, dar tot de la aceea femeie am aflat ca taote centralele scolare sunt deservite de personal fatr pregatire in domeniu.
  Acest material informativ a fost inaintat la I S U, Politie si I.S.J
  CU RESPECT

  • Buna ziua, imi cer scuze pentru intarziere, problema ridicata de dumneavoastra, intra in sfera de competenta a Inspectoratului Situatiilor de Urgenta.
   Ati facut foarte bine ca v-ati adresat si acestei institutii.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>