Curs Valutar BNR

Actualizare Revisal COR

Actualizare COR (2010)

 

05.02.2010

Actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic
Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor un patch de actualizare a versiunii curente (v2.0.6) a aplicaţiei ReviSal, prin intermediul căruia se actualizează nomenclatorul Clasificării Ocupaţiilor din România, conform versiunii publicate în luna ianuarie 2010 pe site-ul Ministerului Muncii Familiei şi Protecţiei Sociale.
Pentru corecta instalare a patch-ului şi utilizarea corespunzătoare a aplicaţiei Revisal actualizate, se recomandă parcurgerea în prealabil a ghidului de instalare şi utilizare.

- Patch ReviSal.KB.206.005 (pentru Windows XP / 2000 / 98) (Descarca …)

- Ghid de instalare şi utilizare (format .pdf – Adobe Reader)     (Descarca …)


Angajatorii care utilizează aplicaţii informatice proprii trebuie să respecte specificaţiile actualizate privind structura şi formatul de fişier care trebuie transmis la inspectoratul teritorial de muncă. Implementarea versiunii actualizate a nomenclatorului COR nu afectează principiile de generare a fişierului care trebuie transmis, ci doar adaugă o regulă de identificare a noilor coduri de ocupaţii, astfel încât să poată fi corect identificate la preluare. Documentaţia, revizuită şi completată ca urmare a actualizării nomenclatorului COR, poate fi descărcată prin accesarea legăturii:

Formatul de fişier şi Structura de fişier actualizate (format .pdf – Adobe Reader)

Intrebari si Sugestii

Vom incerca sa lamurim intrebarile si problemele ce ne sunt adresate.

Va multumim de asemenea pentru observatiile aduse. (Ne straduim…)